Készítsük el az onsen tamagot: A tojásokat forraljuk fel forró vízben, majd tartsuk 60-65 °C-on 15-20 percig, hogy a tojás sárgája lágy maradjon.
Ha nincs onsen fürdőnk, egy vízfürdőben is elérhetjük a megfelelő hőmérsékletet, ha ügyelünk a víz hőmérsékletére.
A salátát alaposan mossuk meg, majd egy nagy tálba helyezzük. Az avokádót vágjuk fel és tedd a salátára, majd szórjuk rá a cseresznyeparadicsomot és a reszelt sárgarépát.
Az avokádó krémes textúrája jól illik a lágy tojásos salátához.
Az olívaolajat, szójaszószt, citromlevet és szezámolajat keverjük össze egy kis tálban, majd öntsük a salátára.
Az öntet friss és gazdag ízt ad a salátának, próbáljunk extra szűz olívaolajat használni.
A kész onsen tamagot óvatosan törjük fel, és helyezzük a zöldséges tál tetejére.
A tojás sárgája könnyedén szétfolyik, így gazdagabbá teszi a salátát.
Ha szeretnénk, tehetünk hozzá főtt csirkehúst is, hogy még laktatóbb legyen. Tálalás előtt szórjuk meg szezámmaggal a salátát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.