A tofut vágd kis kockákra vagy szeletekre. Ha a tofu vízben van, nyomd ki a felesleges vizet, hogy ne legyen túl vizes.
A tofu állaga akkor lesz ideális, ha kicsit megszárítod. Ehhez papírtörlővel is letörölheted.
Az uborkát hámozd meg, és vágd vékony szeletekre. Ha szeretnéd, használhatsz zöldséghámozót, hogy még vékonyabb szeleteket kapj.
Az uborka előkészítésekor ügyelj arra, hogy a szeletek egyformák legyenek, hogy egyenletesen érjék el az ízeket.
A rizsecetet, cukrot, sós szójaszószt és szezámolajat keverd össze egy kis tálban, amíg a cukor feloldódik.
A rizsecet és a szójaszósz arányát is változtathatod, hogy ízlésed szerint savanykásabb vagy sósabb legyen.
Az uborkát és a tofut tedd egy tálba, majd öntsd rá az elkészített öntetet. Jól keverd össze.
Ha a salátát előre készíted, hagyd állni egy kicsit, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Szórd meg friss korianderrel és szezámmaggal, majd tálald.
A koriander frissességet ad a salátának, míg a szezámmag egy kis ropogósságot és extra ízt biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.