A paradicsomot és a piros paprikát vágd apró kockákra. Az uborkát hámozd meg, majd szeleteld fel vékony karikákra.
Ha az uborkát túl vízesnek találod, egy papírtörlővel finoman itasd le a felesleges vizet róla.
A fokhagymát reszeld le, és egy tálban keverd össze a paradicsommal, paprikával és uborkával.
A fokhagyma ízesíti az egész ételt, de ügyelj, hogy ne használj túl sokat, hogy ne legyen túl erős az íze.
Add hozzá az olívaolajat, citromlevet, a felaprított piros chili paprikát, koriandert, sót és borsot. Jól keverd össze.
A friss koriander és a citromlé frissítő ízt ad a salátának.
Tálald az Ezme uborkát hidegen, frissen, egy kis friss korianderrel a tetején.
Ez a saláta legjobb frissen, de néhány órás hűtés után is ínycsiklandó.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.