A rákot pürésítsd vagy apróra vágd fel, majd tedd félre.
A rákot apríthatod, de ha egy kicsit darabosabb állagot szeretnél, akkor ne pürésítsd teljesen.
A füstölt lazacot vágd apróra, és keverd össze a rákdarabokkal egy tálban.
A füstölt lazac íze kiemelkedő lesz, ezért ne aprítsd túl finomra, hogy az ízek jobban érvényesüljenek.
Add hozzá a majonézt, tejfölt, sót, borsot, és keverd össze jól, hogy homogén masszát kapj.
A majonéz és tejföl egyensúlyozza az ízeket, így érdemes mindkettőt frissen és jó minőségűt választani.
Reszeld le a lime héját, és add hozzá a keverékhez. A lime frissessége jól kiegészíti a rák és a lazac ízét.
A lime héjából csak a zöld részt reszeld le, mivel a fehér része keserű lehet.
A keveréket pihentesd a hűtőben legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha van rá időd, akár egy éjszakát is pihentetheted, hogy az ízek még intenzívebbek legyenek.
A pirított kenyérszeleteken tálald a Skagenröra-t, és díszítsd friss kaporral.
A pirított kenyér lehet akár fehér, akár teljes kiőrlésű, attól függően, hogy milyen ízvilágot szeretnél.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.