A baguettet szeleteld fel egyenletes vastagságú darabokra, majd pirítsd meg őket egy serpenyőben vagy sütőben aranybarnára.
Ha szeretnéd, a pirítást elvégezheted grillen is, hogy extra füstös ízt kapjon.
A paradicsomokat vágd félbe, majd dörzsöld át őket a pirított kenyér felületén, hogy a paradicsom levei és húsuk jól átjárja a kenyeret.
A paradicsomokat erőteljesen dörzsöld a kenyérre, hogy minden falat élvezetes és ízes legyen.
A fokhagymát vágd félbe, és dörzsöld át vele ismét a pirított kenyér felületét.
A fokhagyma erős ízétől függően használhatsz kevesebbet, hogy ne túlzásba vidd az ízeket.
Az anchovákat helyezd a kenyér tetejére, majd locsold meg extra szűz olívaolajjal.
Az anchovák sóssága miatt ne túlzásba vidd a sózással, mert elég sós ízt adnak az ételnek.
Tálald a pa amb tomàquet i anxoves-t frissen, friss borsot tegyél a tetejére.
A friss bors fokozza az ízeket és frissességet ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.