A kenyeret pirítsd meg egy serpenyőben, vagy a sütőben, amíg ropogós és aranybarna nem lesz.
Ha szeretnéd, egy kevés olívaolajat használhatsz a pirításhoz, hogy még ízletesebb legyen.
A sertéshúst (chicharrón) törd össze kisebb darabokra, és egy serpenyőben, közepes lángon, pirítsd meg, amíg ropogós nem lesz.
A chicharrón a legjobb, ha előzőleg jól megsütöd, hogy a bőr ropogós legyen.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd a koriandert durvára aprítsd fel.
A koriander frissességet ad az ételnek, így ne hagyd el!
A lime-ot vágd félbe, és facsard rá a chicharrónra, majd alaposan keverd össze a friss korianderrel és a hagymával.
A lime és a koriander igazán frissíti és ízesíti a chicharrónt.
Minden pirított kenyérszeletre halmozd rá a chicharrón keveréket, és szórd meg egy kevés sóval és borssal ízlés szerint.
A kenyér szeletek tetején a chicharrón egy igazi ínycsiklandó harapnivalót alkot.
Tálald az elkészült pan con chicharrónt friss korianderlevelekkel a tetején.
Friss koriandert is szórhatsz a tálalás előtt a tetejére, hogy még finomabb és illatosabb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.