A paneert vágd kockákra, majd tedd egy tálba. Add hozzá a joghurtot, a tikka fűszerkeveréket, a lime levét, és jól keverd össze, hogy a paneer egyenletesen bevonódjon.
Ha időd engedi, hagyd állni a paneert 20-30 percig, hogy az ízek jobban összeérjenek.
A pizza tésztát nyújtsd ki egy tepsire, és kend meg egy kevés olívaolajjal.
Ha a tészta túl ragadós, hintsd meg egy kis liszttel, hogy könnyebben dolgozhass vele.
A pizzára először szórj egy vékony réteg parmezán sajtot, majd rendezd el rajta a fűszeres paneert, a vékonyra szeletelt vöröshagymát és zöld paprikát.
A zöld paprika és hagyma friss íze jól harmonizál a paneer fűszerességével, ne spórolj velük!
Szórj a pizzára fekete borsot, majd tedd rá a mozzarella sajtot. Ha szeretnéd, egy kevés extra parmezán sajtot is szórhatsz rá a tetejére.
A mozzarella és a parmezán kombinációja krémessé és ínycsiklandóvá teszi a pizzát.
Süsd előmelegített 220°C-os sütőben 10-12 percig, vagy amíg a sajt szépen megolvad, és a tészta aranybarna lesz.
Ha szeretnéd, a pizza széleit egy kicsit megpiríthatod, hogy ropogósabb legyen.
A kész pizzát vedd ki a sütőből, és szeleteld fel. Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, ha szeretnéd.
A koriander friss íze jól kiegészíti a fűszeres ételt, de ha nem szereted, el is hagyhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.