Az ananászt hámozd meg és vágd kisebb darabokra. Tedd egy turmixgépbe, és pürésítsd simára.
Ha túl sűrű lenne, adj hozzá egy kevés vizet a pürésítéshez, hogy könnyebben keverhető legyen.
A friss mentát és koriandert finomra aprítjuk, majd hozzáadjuk az ananászos püréhez.
A menta és koriander friss, zöld íze különösen jól illik az ananász savanykás édességéhez.
Adj hozzá friss lime levet, cukrot és sót a püréhez, majd jól keverd össze, hogy az ízek összeérjenek.
A lime leve frissességet ad a víznek, míg a cukor és só egyensúlyt biztosít az ízeknek.
A fűszeres vizet (panipuri víz) öntsd az ananászos püréhez és alaposan keverd el.
A fűszeres víz a panipuri alapja, és hozzáadja azt az ízesítést, amitől igazán különleges lesz.
Az előkészített ananászos vízzel töltsd meg a pani puri golyókat, és tálald azonnal friss korianderrel és mentával díszítve.
A golyókat frissen kell megtölteni, hogy még ropogósak maradjanak!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.