A zöldségeket, mint az avokádó, paradicsom és cukkini, szeleteld fel vékonyan.
Az avokádót finoman szeleteld, hogy ne maszatolódjon szét, és ne legyen túl lágy.
A cukkinit egy serpenyőben, olívaolajjal pirítsd meg 3-4 percig, hogy enyhén megpuhuljon.
A cukkinit ne pirítsd túl sokáig, mert még szeretnénk, hogy friss roppanós maradjon.
A kenyérszeletek egyik oldalát kend meg egy kis olívaolajjal.
Az olívaolaj segít abban, hogy a kenyér ropogós legyen, és ne ragadjon a sütésnél.
Helyezd a zöldségeket (avokádó, paradicsom, cukkini) az egyik kenyérszeletre.
A zöldségeket ne halmozd túl magasra, hogy a panini ne legyen túl nehéz és ne essen szét sütés közben.
Helyezd a másik szelet kenyeret a tetejére, és nyomd le finoman.
A nyomás segít abban, hogy a panini egyenletesen süljön és jól megpiruljon.
A paninit süsd egy előmelegített grill serpenyőben 3-4 percig, mindkét oldalát pirítva, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz.
Ha nincs grill serpenyőd, használj egy hagyományos serpenyőt, és nyomd le a paninit egy másik nehezebb serpenyővel.
Miután elkészült, tálald melegen, ízlés szerint sóval és borssal ízesítve.
A zöldségeket mindig frissen tálald, hogy megőrizzék a ropogós állagukat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.