A burgonyákat hámozd meg és vágd vékony szeletekre.
A burgonyákat egyenlő vastagságúra vágd, hogy egyenletesen süljenek.
A vöröshagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat.
A hagymát alacsony lángon pirítsd, hogy ne égjen meg, hanem szépen karamellizálódjon.
Add hozzá a vágott burgonyát a serpenyőhöz, és süsd meg őket közepes lángon 10-15 percig, amíg aranybarnák lesznek.
A burgonyát rendszeresen keverd, hogy minden oldalán szépen megpiruljanak.
Miután a burgonya megpirult, add hozzá a fokhagymát és keverd össze. Főzd még 1-2 percig.
A fokhagymát ne hagyd sokáig a serpenyőben, mert gyorsan megéghet, és keserűvé válik.
Öntsd rá a tejszínt, és főzd további 5 percig, hogy a burgonya magába szívja a szószt.
Ha túl sűrű lenne, adj hozzá egy kis vizet, hogy a szósz krémesebb legyen.
Szórd rá a reszelt sajtot, és keverd össze, amíg a sajt teljesen elolvad.
A cheddar sajt kiválóan illik ehhez a fogáshoz, de bármilyen más olvadós sajt is megfelelő.
Tálald a papas chorreadas-t friss petrezselyemmel díszítve, és frissen fogyaszd.
A petrezselyem frissessége és íze nagyszerűen kiegyensúlyozza a gazdag sajtos ízt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.