A paradicsomokat hĂĄmozd meg, Ă©s aprĂtsd fel.
A paradicsom hĂ©jĂĄt könnyebben eltĂĄvolĂthatod, ha elĆtte nĂ©hĂĄny mĂĄsodpercig forrĂł vĂzbe mĂĄrtod.
A friss chilit vĂĄgd fel aprĂłra, Ă©s tĂĄvolĂtsd el a magjait, hogy ne legyen tĂșl csĂpĆs.
A chili erĆssĂ©gĂ©t a magok Ă©s a belsĆ hĂĄrtyĂĄk adjĂĄk. Ha kevĂ©sbĂ© csĂpĆs szĂłszt szeretnĂ©l, tĂĄvolĂtsd el ezeket.
A fokhagymĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s aprĂtsd fel.
A fokhagymĂĄt könnyebb meghĂĄmozni, ha elĆtte a kĂ©s lapjĂĄval kissĂ© összenyomod.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, majd add hozzĂĄ a felaprĂtott paradicsomot, chilit Ă©s fokhagymĂĄt. PĂĄrold 5-7 percig.
VigyĂĄzz, hogy a fokhagyma ne Ă©gjen meg, mert keserƱ Ăzt ad a szĂłsznak.
Facsard bele a lime levét, és add hozzå a mézet, sót és borsot. Keverd jól össze.
A lime levĂ©t Ă©rdemes ĂĄtszƱrni, hogy a magok ne kerĂŒljenek a szĂłszba.
FĆzd 5 percig, hogy a szĂłsz besƱrƱsödjön, Ă©s az Ăzek összeĂ©rjenek.
Ha a szĂłsz tĂșl sƱrƱ lenne, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s vizet.
TĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt nachoshoz, grillezett hĂșsokhoz vagy tĂ©sztĂĄkhoz.
A szĂłsz hƱtĆben tĂĄrolva nĂ©hĂĄny napig elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.