A mogyorĂłt tisztĂtsd meg, majd egy serpenyĆben, közepes lĂĄngon pirĂtsd meg aranybarnĂĄra.
A mogyorĂłt figyeld folyamatosan, hogy ne Ă©gjen meg. Ha tĂșl intenzĂv a hĆ, csökkentsd a lĂĄngot.
A barna cukrot Ă©s a sƱrĂtett tejet egy serpenyĆben, közepes lĂĄngon olvaszd össze, majd keverd folyamatosan, amĂg sima, homogĂ©n masszĂĄt kapsz.
A folyamatos keverĂ©s segĂt elkerĂŒlni a cukor leĂ©gĂ©sĂ©t, Ăgy ne hagyd abba a keverĂ©st!
Add hozzĂĄ a vajat Ă©s egy csipet sĂłt, majd folytasd a keverĂ©st, amĂg a vaj teljesen felolvad.
A vaj hozzĂĄadĂĄsĂĄval az Ă©dessĂ©g krĂ©mesebb Ă©s gazdagabb ĂzƱ lesz.
A pörkölt mogyorót keverd a karamellås masszåba, és add hozzå, majd folyamatosan keverd, hogy minden mogyoró jól bevonódjon.
A mogyorókat apróra törheted, ha kisebb darabokat szeretnél a pé de moleque-ban, vagy hagyhatod egészben is.
Az egész masszåt öntsd egy olajozott formåba, és hagyd kihƱlni. Amikor megszilårdul, vågd fel kis kockåkra.
Az edĂ©nyt olajozd meg, hogy könnyen eltĂĄvolĂthasd a kĂ©sz Ă©dessĂ©get.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.