A vöröshagymát hámozd meg, és vágd vékony szeletekre. A tonhalat csatornázd le, és villával törd össze.
A vöröshagymát érdemes felhasználás előtt hideg vízbe áztatni pár percre, hogy enyhébb legyen az íze.
Egy tálban keverd össze a tonhalat, a rukkola leveleket, a vékonyra szeletelt vöröshagymát, és a reszelt parmezánt.
A tonhalsalátát ízesítheted egy kevés majonézzel vagy joghurttal.
Add hozzá az olívaolajat, citromlevet, sót és borsot, és jól keverd össze.
A citromlével óvatosan bánj, nehogy túl savanyú legyen a saláta. Inkább fokozatosan adagold.
A piadinát melegítsd meg egy serpenyőben, mindkét oldalát enyhén pirítsd meg, amíg ropogós nem lesz.
Ha szereted a lágyabb tésztát, akkor csak melegítsd át.
A kész piadinát kend meg egyenletesen a tonhalsalátával.
Ne kend túl vastagon a salátát a piadinára, mert akkor nehéz lesz összehajtani és enni.
Hajtsd félbe a piadinát, és tálald azonnal.
Azonnal tálalva a legfinomabb, de hűtőben tárolva is fogyasztható később.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.