Keverd össze a lisztet, sót, vizet és olívaolajat, majd gyúrd sima tésztává. Hagyd pihenni 15 percig.
A tésztát alaposan gyúrd össze, hogy rugalmas legyen. A pihentetés segít, hogy könnyebben lehessen nyújtani.
Melegítsd elő a sütőt 250°C-ra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
A magas hőmérséklet biztosítja a ropogós tésztát. A sütőpapír megakadályozza, hogy a tészta leragadjon.
Nyújtsd ki a tésztát nagyon vékonyra, majd helyezd a tepsire.
Minél vékonyabb a tészta, annál ropogósabb lesz a pizza. Ha a tészta szakad, pihentesd még pár percig.
Kend meg a tészta tetejét tejföllel, majd egyenletesen oszd el rajta a vékonyra szeletelt hagymát és a szalonnakockákat.
A tejföl legyen zsírosabb, hogy ne áztassa el a tésztát. A hagymát és a szalonnát egyenletesen oszlasd el, hogy mindenhol legyen belőle.
Szórd meg frissen őrölt borssal, majd süsd a sütőben 10-12 percig, amíg a tészta ropogós és aranybarna lesz.
A frissen őrölt bors intenzívebb ízt ad. Figyeld a pizzát sütés közben, mert a sütők teljesítménye eltérő lehet.
Sütés után azonnal szeleteld fel, és melegen tálald.
Az azonnali tálalás biztosítja, hogy a pizza a lehető legropogósabb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.