Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, és készítsd elő a sütőlapot sütőpapírral.
A sütő előmelegítése kritikus a ropogós tészta eléréséhez. A sütőpapír megakadályozza, hogy a pizza leragadjon.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat közepes lángon, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pirítsd puhára, amíg illatos nem lesz.
Vigyázz, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű lesz.
Add hozzá a darált marhahúst a serpenyőhöz, és folyamatos keverés mellett süsd, amíg barnára pirul. Ízesítsd sóval és borssal.
A darált húst alaposan pirítsd meg, hogy ne maradjon nyers.
Nyújtsd ki a pizza tésztát, és helyezd a sütőlapra. Kend meg a paradicsomszósszal egyenletesen.
A tésztát egyenletesen nyújtsd ki, hogy mindenhol egyforma vastagságú legyen.
Oszlasd el a megpirított marhahúst a paradicsomszószon, majd szórd rá a reszelt cheddar sajtot.
Ne tedd túl sok feltétet a pizzára, mert akkor nehezen fog átsülni.
Szórd meg a tetejét frissen reszelt parmezánnal, majd süsd a pizzát 15 percig, vagy amíg a sajt megolvad és aranybarnára pirul.
A sütési idő sütőtől függően változhat, ezért figyelj a pizzára.
Vegyél ki a pizzát a sütőből, szórd meg apróra vágott friss petrezselyemmel, és azonnal tálald.
A petrezselymet csak sütés után szórd rá, hogy megőrizze frissességét és aromáját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.