A zöldségalaplevet egy nagy lábasban kezdd el melegíteni közepes lángon.
Használhatsz házi készítésű alaplevet is, hogy a levesnek még gazdagabb íze legyen.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd fel, majd add hozzá a melegedő alapléhez.
A fokhagymát és hagymát egyesek először pirítják, de a fokozatos főzés is kiemeli az ízeket.
A zöld chilivel és a köménnyel fűszerezd az alaplevet, majd forrald fel.
Ha nem szeretnéd, hogy túl csípős legyen, vágd fel kisebbre a chilit, vagy használj enyhébb fajtát.
A főtt kukoricát tedd az alapléhez, és főzd 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A kukorica gazdag ízt ad a levesnek, és segít egy sűrűbb, ínycsiklandóbb levest létrehozni.
A spenótot mosd meg, vágd fel kisebb darabokra, majd add hozzá a leveshez, és főzd további 5 percig.
A spenót gyorsan összemelegszik, így nem szükséges hosszú ideig főzni.
Tálald a levest friss korianderrel díszítve, és ízesítsd sóval, ha szükséges.
A koriander friss íze tökéletesen kiegészíti a leves fűszerességét, és még ínycsiklandóbbá teszi azt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.