A sertéshúst vágd kisebb darabokra és tedd egy nagy lábasba. Öntsd rá a vizet, és kezdd el főzni közepes lángon.
A hús jobb textúrát kap, ha lassan főzöd.
Adjuk hozzá a félbevágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Főzd 30-40 percig, amíg a hús megpuhul.
A fokhagyma és hagyma segítenek az ízek gazdagításában.
Közben apróra vágd a zöldchilinket és a koriandert.
A koriander friss íze jól kiegészíti a leves gazdag ízét.
Amikor a hús megpuhult, add hozzá a fűszerpaprikát, sót, borsot és a zöldségeket. Főzd további 10-15 percig.
A paprika ad egy finom, enyhe fűszeres ízt, ami kiemeli a hús ízét.
Végül add hozzá a zöldbabot és főzd még 5 percig, amíg minden zöldség megpuhul.
Ne főzd túl a zöldbabot, hogy ne veszítse el ropogós textúráját.
Tálald a levest lime lével és friss korianderrel díszítve.
A lime friss savanykás íze frissíti a levest, és még gazdagabbá teszi az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.