Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma aromája alapot ad a mole ízének.
Add hozzá a chili port, a koriander port, a füstölt paprikát, és pirítsd még 1-2 percig, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A füstölt paprika mélyebb, gazdag ízt ad az ételnek.
Öntsd hozzá a zöldségleveset, és tedd bele a zöldbabot. Főzd őket alacsony lángon 10 percig.
A zöldségleves az alapja a vegán pozolénak, gazdagítja az ízét.
Add hozzá a fehér kukoricát (pozole) és a sót, majd főzd tovább alacsony lángon, amíg a kukorica megpuhul, kb. 30-40 percig.
A kukorica fontos összetevő a pozole-ban, ad egy finom textúrát.
A végén facsard rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával.
A lime frissessége és a koriander segít kiemelni a fűszereket, friss ízt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.