Prebiotikus céklás joghurtos saláta
Hozzávalók
Allergén Információk
Elkészítés
A céklát hámozd meg, majd reszeld le finomra. Ha gyorsítani szeretnél, használhatsz előre megfőzött céklát is.
A fokhagymát zúzd össze, majd keverd össze a joghurttal és a citromlével.
Add hozzá az olívaolajat, sót, borsot, és ha szeretnéd, a hibiszkuszvirágot is a joghurtos keverékhez.
A reszelt céklát keverd össze a joghurtos öntettel, és alaposan forgasd össze.
Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel, és ha szükséges, még egy kis sóval és borssal ízesítheted.
Hozzávalók
- 2 db Cékla
- 200 g Natúr joghurt
- 2 gerezd Fokhagyma
- 1 ág Friss petrezselyem
- 1 ek. Citromlé
- 2 ek. Olívaolaj
- 1 csipet Só
- 1 csipet Bors
- 1 tk. Hibiszkuszvirág (opcionális)