A póréhagymát alaposan mosd meg, majd vágd vékony karikákra. A fokhagymát zúzd össze.
A póréhagyma fehér részét használd, mivel az a legfinomabb és legízletesebb.
A póréhagymát egy serpenyőben, közepes lángon, egy kanál olívaolajjal párold meg 5-7 percig, amíg megpuhul.
Ha a póréhagymák hamarabb megpuhultak, csökkentsd a lángot, hogy ne égjenek meg.
A túrót egy tálban keverd el a zúzott fokhagymával, citromlével, sóval és borssal.
A túrót ha túlságosan sűrűnek találod, egy kis vízzel vagy tejföllel könnyítheted.
A kész póréhagymát add hozzá a túróhoz, és alaposan keverd össze.
A túró és póréhagyma keveréke különleges, krémes textúrát ad a szendvicsnek.
A teljes kiőrlésű kenyeret pirítsd meg enyhén, majd tedd rá a túrós-póréhagymás keveréket.
A pirított kenyér a legjobb, mert ropogós lesz, és jól passzol a krémes töltelékhez.
Tálald a szendvicset friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem friss íze remekül kiemeli a póréhagyma és túró gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.