A túrót tedd egy tálba, majd add hozzá a probiotikus joghurtot. Keverd alaposan össze, hogy sima, krémes állagot kapj.
A túró legyen friss, hogy a saláta íze kellemes és enyhén savanykás legyen.
Az almát és a banánt hámozd meg, majd vágd apró darabokra. A citrom levével locsold meg, hogy ne barnuljanak meg a gyümölcsök.
A citrom nemcsak a gyümölcsök színét őrzi meg, hanem kellemes frissességet ad az ételnek is.
A mandulát és a diót durvára vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg őket, hogy intenzívebb ízt kapjanak.
A dió és a mandula pörkölése segít kiemelni az ízüket, és egy kis ropogósságot ad a salátához.
Az elkészült túrós joghurtos keverékhez add hozzá az apróra vágott gyümölcsöket, a pirított mandulát és diót. Keverd össze óvatosan.
Ha egy kicsit édesebb salátát szeretnél, adj hozzá mézet, de ne túl sokat, hogy megőrizd a friss gyümölcsök ízét.
A kész salátát tálald frissen, és élvezd az ízek harmóniáját.
A saláta frissen a legfinomabb, de hűtőben is tárolható egy-két napig.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.