A kefirt öntsd egy nagy tálba, és hagyd állni szobahőmérsékleten 10 percig, hogy jobban érvényesüljenek az ízek.
Soha ne használd közvetlenül hűtőből kivéve, mert a hideg tompítja a gyümölcsök aromáját.
A banánt hámozd meg, darabold fel, majd a mézzel és citromlével együtt turmixold simára.
A citromlé meggátolja, hogy a banán megbarnuljon, és friss ízt ad a keveréknek.
Add a banános keveréket a kefirhez, majd alaposan keverd össze kézi habverővel.
Ha habosabb állagot szeretnél, használj botmixert rövid ideig, de ne túl sokáig!
Az áfonya felét keverd bele egészben a keverékbe, a másik felét enyhén nyomd szét, hogy színt és plusz ízt adjon.
Az áfonya héja antioxidánsokban gazdag – ne hámozd, ne szűrd ki!
Fedd le a keveréket, és pihentesd hűtőben legalább 30 percig. Tálalás előtt újra keverd át, majd poharakba öntve kínáld.
Dekorációként csak néhány áfonyaszemet használj – NE kerüljön banánkarika vagy levél a tetejére!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.