A banánt hámozzuk meg, majd szeleteljük fel.
A banán érettségétől függően édesebb vagy enyhébb ízű lesz a kefir.
A kivit hámozzuk meg, és vágjuk fel kis darabokra.
A kiwi frissebb ízt ad, ha érett gyümölcsöt választunk.
A banán-kiwi darabokat egy turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a kefirt, a mézet és a citromlevet.
A méz segít egy kis extra édes ízt adni a kefirnek, de ha cukormentes változatot szeretnél, el is hagyhatod.
A hozzávalókat simára turmixoljuk.
Ha sűrűbb állagot szeretnél, kevesebb kefirt használj, ha hígabban, adj hozzá még egy kis kefirt.
A kész keveréket poharakba öntjük, és azonnal tálaljuk.
A friss, probiotikus kefir tökéletes reggeli ital lehet, vagy akár desszertként is fogyasztható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.