Probiotikus Banán-kiwi kefir, friss és egészséges ital banánnal és kivit tartalmaz

Probiotikus Banán-kiwi kefir

A kefir egy probiotikus ital, amely a világ számos részén ismert és elterjedt. A banán és kiwi párosítása nemcsak frissítő, hanem tápanyagokban gazdag is, így tökéletes reggeli ital vagy frissítő snack lehet. Az ital gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, miközben a kefir probiotikus előnyeit is biztosítja, segítve a bélflóra egészségét. A méz és a citromlé frissességet ad, miközben a banán és a kiwi édes és savanykás íze egyensúlyban van.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
150 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
1 db Banán
1 db Kiwi
200 ml Kefir
1 ek. Méz
1 ek. Citromlé

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A banánt hámozzuk meg, majd szeleteljük fel.

    A banán érettségétől függően édesebb vagy enyhébb ízű lesz a kefir.

    2

    A kivit hámozzuk meg, és vágjuk fel kis darabokra.

    A kiwi frissebb ízt ad, ha érett gyümölcsöt választunk.

    3

    A banán-kiwi darabokat egy turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a kefirt, a mézet és a citromlevet.

    A méz segít egy kis extra édes ízt adni a kefirnek, de ha cukormentes változatot szeretnél, el is hagyhatod.

    4

    A hozzávalókat simára turmixoljuk.

    Ha sűrűbb állagot szeretnél, kevesebb kefirt használj, ha hígabban, adj hozzá még egy kis kefirt.

    5

    A kész keveréket poharakba öntjük, és azonnal tálaljuk.

    A friss, probiotikus kefir tökéletes reggeli ital lehet, vagy akár desszertként is fogyasztható.