A bogyĂłs gyĂŒmölcsöket alaposan mosd meg folyĂł vĂz alatt, majd csepegtesd le. Ha fagyasztottat hasznĂĄlsz, teljesen olvaszd ki, mielĆtt dolgoznĂĄl vele.
Mindig alaposan öblĂtsd le a friss gyĂŒmölcsöket, mert a bogyĂłs fajtĂĄk gyorsan magukba szĂvjĂĄk a szennyezĆdĂ©seket.
A gyĂŒmölcsöket tedd egy keverĆtĂĄlba, Ă©s botmixerrel vagy turmixgĂ©ppel pĂŒrĂ©sĂtsd simĂĄra. Ha darabosabban szereted, csak rĂ©szlegesen keverd össze.
A turmixolĂĄs elĆtt hagyd a gyĂŒmölcsöket szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 10 percig ĂĄllni â Ăgy könnyebben kezelhetĆk lesznek.
Add a gyĂŒmölcspĂŒrĂ©hez a kefirt, a mĂ©zet Ă©s a vanĂliakivonatot, majd alaposan keverd össze, amĂg homogĂ©n ital ĂĄllagot kapsz.
HasznĂĄlj kĂ©zi habverĆt, Ăgy nem törik meg a kefir szerkezete, Ă©s krĂ©mesebb marad az ital.
Az elkĂ©szĂŒlt bogyĂłs kefires italt öntsd kis ĂŒvegekbe vagy poharakba, Ă©s tedd hƱtĆbe legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄra, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A hideg pihentetĂ©s sorĂĄn a gyĂŒmölcsök termĂ©szetes cukortartalma kiemelkedik, az ital frissebbnek hat majd.
TĂĄlald reggelikĂ©nt, uzsonnĂĄra vagy egĂ©szsĂ©ges nassolnivalĂłkĂ©nt â önmagĂĄban is kivĂĄlĂł, de mĂŒzlivel kombinĂĄlva mĂ©g laktatĂłbb.
Ha intenzĂvebb Ăzre vĂĄgysz, adj mĂ©g egy kis friss gyĂŒmölcsöt tĂĄlalĂĄskor a tetejĂ©re â de csak a felhasznĂĄlt fajtĂĄkbĂłl!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.