A fehĂ©r teĂĄt forrĂł vĂzben ĂĄztasd 3-5 percig, hogy kioldĂłdjon a tea aromĂĄja.
Ne hagyd tĂșl sokĂĄig ĂĄzni a fehĂ©r teĂĄt, mert keserƱvĂ© vĂĄlhat. InkĂĄbb rövid idĆ alatt, de intenzĂven kioldĂłdik az Ăze.
A gyömbért håmozd meg, és reszeld le vagy vågd vékony szeletekre.
A friss gyömbĂ©r segĂt az Ăz Ă©s az emĂ©sztĂ©si elĆnyök növelĂ©sĂ©ben. Ha erĆsebben szeretnĂ©d Ă©rezni az ĂzĂ©t, több gyömbĂ©rt is hasznĂĄlhatsz.
Az elkĂ©szĂŒlt fehĂ©r teĂĄt egy pohĂĄrba öntsd, Ă©s keverd hozzĂĄ a reszelt gyömbĂ©rt. Hagyj egy kicsit pihenni, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
A gyömbĂ©r Ăze fokozĂłdik, ha egy kicsit tovĂĄbb pihenteted a teĂĄt.
Miutån a tea és a gyömbér jól összeértek, öntsd hozzå a kefirt, és add hozzå a citromlevet és mézet is.
A kefir probiotikus hatĂĄsa elĆsegĂti az emĂ©sztĂ©st, Ă©s segĂt a bĂ©lflĂłra egĂ©szsĂ©gĂ©nek fenntartĂĄsĂĄban. Ha szeretnĂ©d, hasznĂĄlhatsz Ă©desĂtĆszert is a mĂ©z helyett.
Keverd jĂłl össze, hogy egyenletesen eloszoljon a mĂ©z Ă©s citromlĂ©. A vĂ©geredmĂ©ny egy frissĂtĆ Ă©s probiotikus ital lesz.
Egy szƱrĆt hasznĂĄlhatsz a gyömbĂ©rdarabkĂĄk eltĂĄvolĂtĂĄsĂĄra, ha simĂĄbb italt szeretnĂ©l.
TĂĄlald hƱtve, Ă©s Ă©lvezd a friss, probiotikus italt, amely segĂti az emĂ©sztĂ©st Ă©s javĂtja a bĂ©lflĂłra egĂ©szsĂ©gĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.