A fokhagymagerezdet pucold meg, majd egy fokhagymanyomĂłval prĂ©seld ĂĄt, vagy reszeld le aprĂłlyukĂș reszelĆn. Ăgy biztosan egyenletesen eloszlik majd az italban.
MinĂ©l frissebb a fokhagyma, annĂĄl intenzĂvebb az Ăze â Ăłvatosan adagold, ha nem vagy hozzĂĄszokva.
Egy magas falĂș keverĆtĂĄlban keverd össze a natĂșr kefirt, citromlevet, sĂłt Ă©s frissen Ćrölt borsot. Add hozzĂĄ az ĂĄttört fokhagymĂĄt is.
A citrom kiemeli a kefir frissessĂ©gĂ©t, a bors pedig kiegyensĂșlyozza a fokhagyma erejĂ©t.
Botmixerrel vagy kĂ©zi habverĆvel keverd össze alaposan az összetevĆket. Ha tĂșl sƱrƱ, adagolj hozzĂĄ hideg vizet, hogy ihatĂł, kellemes ĂĄllagot kapj.
Mindig kĂłstold meg keverĂ©s utĂĄn, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, finomĂtsd a fƱszerezĂ©st mĂ©g egy csipet sĂłval vagy citromlĂ©vel.
Az elkĂ©szĂŒlt italt töltsd poharakba, Ă©s legalĂĄbb 20-30 percre tedd hƱtĆbe, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek. TĂĄlalĂĄs elĆtt keverd fel.
A fokhagyma aromĂĄja idĆvel mĂ©g jobban ĂĄtjĂĄrja az italt â mĂĄsnap mĂ©g intenzĂvebb lesz!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.