BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Forrald fel a vizet, majd oldd fel benne a cukrot és a fekete teåt. Hagyjuk ållni 5-10 percig, hogy a tea jól åzhasson.
A tea ĂĄztatĂĄsi ideje meghatĂĄrozza az Ăz intenzitĂĄsĂĄt. Ha erĆsebb ĂzƱ kombuchĂĄt szeretnĂ©l, hagyd tovĂĄbb ĂĄzni a teĂĄt.
Amikor a tea lehƱlt, szƱrd le Ă©s töltsd egy tiszta ĂŒvegbe. EzutĂĄn adj hozzĂĄ a kombucha kezdĆ kultĂșrĂĄt, Ă©s egy kanĂĄl citromlĂ©t.
Ne add hozzĂĄ a kultĂșrĂĄt, amĂg a tea tĂșl meleg, mert a hĆ kĂĄrosĂthatja a baktĂ©riumokat Ă©s Ă©lesztĆket.
A fĂŒgĂ©t vĂĄgd kis darabokra, Ă©s helyezd a kombuchĂĄhoz. Lefedve hagyd ĂĄllni szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 5-7 napig, hogy fermentĂĄlĂłdjon.
A fĂŒgĂ©t a fermentĂĄciĂłs folyamat sorĂĄn adjuk hozzĂĄ, hogy a gyĂŒmölcs aromĂĄjĂĄt a kombucha magĂĄba szĂvja.
MiutĂĄn a kombucha elkezd erjedni Ă©s megszƱnik a tĂșlzott Ă©des Ăz, szƱrd le, hogy eltĂĄvolĂtsd a gyĂŒmölcs darabokat Ă©s a kultĂșrĂĄt.
A kombucha elkĂ©szĂŒlte utĂĄn egy sötĂ©t, hƱvös helyen tĂĄrold, hogy tovĂĄbb maradjon friss.
A kombuchĂĄt ĂŒvegekbe töltheted, Ă©s tĂĄlalĂĄs elĆtt hƱtĆben tĂĄrolhatod.
HƱtve, jeges poharakban fogyasztva a legfrissĂtĆbb Ă©s leghƱsĂtĆbb Ă©lmĂ©nyt nyĂșjtja.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.