Az almákat alaposan mosd meg, hámozd meg, majd vágd fel kisebb darabokra. A magházat távolítsd el.
Használj friss almákat, mivel azok több vitamint és tápanyagot tartalmaznak, így jobban támogatják a probiotikus hatást.
Tedd az almákat egy turmixgépbe, és adj hozzá 500 ml kefirt. Pépesítsd az almát a kefirrel, amíg sima állagú lesz.
Ha nem szeretnél teljesen pépes állagot, hagyd egy kicsit darabosra az almát.
Add hozzá a mézet, fahéjat, szerecsendiót, és facsard bele a citrom levét a keverékhez.
A méz nemcsak édesíti az italt, hanem természetes prebiotikumokat is tartalmaz, amelyek segítik a bélflóra működését.
Keverd jól össze az összes hozzávalót, majd tedd be a hűtőbe legalább 1 órára, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt keverd át a kefirt, hogy a fűszerek és a méz egyenletesen eloszoljanak benne.
Öntsd poharakba, és frissítőként vagy reggelire fogyaszd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.