Az almĂĄkat alaposan mosd meg, hĂĄmozd meg, majd vĂĄgd fel kisebb darabokra. A maghĂĄzat tĂĄvolĂtsd el.
HasznĂĄlj friss almĂĄkat, mivel azok több vitamint Ă©s tĂĄpanyagot tartalmaznak, Ăgy jobban tĂĄmogatjĂĄk a probiotikus hatĂĄst.
Tedd az almĂĄkat egy turmixgĂ©pbe, Ă©s adj hozzĂĄ 500 ml kefirt. PĂ©pesĂtsd az almĂĄt a kefirrel, amĂg sima ĂĄllagĂș lesz.
Ha nem szeretnél teljesen pépes ållagot, hagyd egy kicsit darabosra az almåt.
Add hozzå a mézet, fahéjat, szerecsendiót, és facsard bele a citrom levét a keverékhez.
A mĂ©z nemcsak Ă©desĂti az italt, hanem termĂ©szetes prebiotikumokat is tartalmaz, amelyek segĂtik a bĂ©lflĂłra mƱködĂ©sĂ©t.
Keverd jĂłl össze az összes hozzĂĄvalĂłt, majd tedd be a hƱtĆbe legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄra, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
TĂĄlalĂĄs elĆtt keverd ĂĄt a kefirt, hogy a fƱszerek Ă©s a mĂ©z egyenletesen eloszoljanak benne.
Ăntsd poharakba, Ă©s frissĂtĆkĂ©nt vagy reggelire fogyaszd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.