Öntsd a kefirt egy keverőtálba, majd add hozzá a mézet, és keverd addig, amíg teljesen feloldódik benne.
Szobahőmérsékleten a méz gyorsabban oldódik – ne használd túl hideg kefirrel.
Szórd bele a kókuszreszeléket, majd keverd el alaposan a kefir-méz keverékben.
Ha intenzívebb kókuszízt szeretnél, enyhén pirított kókuszreszeléket is használhatsz.
Add hozzá az apróra vágott friss mentát, majd keverd össze az egészet. A menta frissítő és élénkítő karaktert kölcsönöz az italnak.
A mentát közvetlenül felhasználás előtt aprítsd, így megőrzi aromáját.
Töltsd poharakba vagy tálkákba, és tálalás előtt hűtsd be legalább 10 percre, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaláskor megszórhatod egy kis extra kókuszreszelékkel a tetejét a textúra és látvány fokozása érdekében.
Fogyaszd frissen vagy tárold légmentesen lezárva hűtőben legfeljebb 1 napig. Kitűnő választás reggelire vagy könnyű desszertként.
Ha még hűsítőbb hatást szeretnél, tálaláskor adj hozzá néhány jégkockát vagy turmixold le jeges formában.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.