A málnát alaposan mosd meg, majd tedd egy tálba. Add hozzá a citromlevet, és egy villával enyhén nyomkodd össze, hogy a gyümölcs levet eresszen.
A málna frissítő íze jól kiegészíti a kefir enyhén savanykás ízét. Ha szeretnéd, egy pici mézet is hozzáadhatsz a málnához, hogy még édesebb legyen.
A kefirt öntsd egy keverőtálba, majd add hozzá a fahéjat és a vaníliás cukrot. Jól keverd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.
A fahéj és vanília édes, fűszeres ízt ad a kefirnek, így sokkal gazdagabbá válik az ital ízvilága.
A kefirt és a málnát alaposan keverd össze, majd tálald poharakban. A tetejére szórhatsz egy kevés fahéjat a díszítéshez.
A málnás-kefires ital frissítő hatású, és a kefir probiotikus jótékony hatása mellett a fahéj segít az emésztésben is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.