Probiotikus Málnás-fahéjas kefir pohárban, friss málna díszítéssel

Probiotikus Málnás-fahéjas kefir

A probiotikus málna-fahéjas kefir egy finom és egészséges ital, amely nemcsak frissítő, de a kefir jótékony hatásaival is segíti az emésztést. A kefir probiotikus kultúrákat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának fenntartásához. A málna savanykás édessége és a fahéj fűszeres aromája tökéletes kombinációt alkot, amely nemcsak ízletes, de tápláló is. Az ital ideális választás reggelire, egy könnyed frissítő étkezéshez, vagy napközbeni hidratálásra, miközben segít megőrizni a bélflóra egészségét.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
300 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
150 g Friss málna
500 ml Kefir
1 tk. Fahéj
1 ek. Méz
1 tk. Vaníliás cukor
1 tk. Citromlé

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A málnát alaposan mosd meg, majd tedd egy tálba. Add hozzá a citromlevet, és egy villával enyhén nyomkodd össze, hogy a gyümölcs levet eresszen.

    A málna frissítő íze jól kiegészíti a kefir enyhén savanykás ízét. Ha szeretnéd, egy pici mézet is hozzáadhatsz a málnához, hogy még édesebb legyen.

    2

    A kefirt öntsd egy keverőtálba, majd add hozzá a fahéjat és a vaníliás cukrot. Jól keverd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.

    A fahéj és vanília édes, fűszeres ízt ad a kefirnek, így sokkal gazdagabbá válik az ital ízvilága.

    3

    A kefirt és a málnát alaposan keverd össze, majd tálald poharakban. A tetejére szórhatsz egy kevés fahéjat a díszítéshez.

    A málnás-kefires ital frissítő hatású, és a kefir probiotikus jótékony hatása mellett a fahéj segít az emésztésben is.