Probiotikus törökmogyorós kefir friss menta levelekkel tålalva

Probiotikus Törökmogyorós Kefir

A törökmogyorĂłs kefir egy kĂŒlönleges ital, amely a kefir frissĂ­tƑ, probiotikus hatĂĄsĂĄt ötvözi a pörkölt törökmogyorĂł gazdag Ă­zĂ©vel. Ez az ital tökĂ©letes reggelire vagy frissĂ­tƑkĂ©nt egy meleg nap utĂĄn. Az Ă©des mĂ©z Ă©s a friss menta mĂ©g Ă©lvezetesebbĂ© teszik, miközben a kefir probiotikumokban gazdag, Ă©s segĂ­t a bĂ©lflĂłra egĂ©szsĂ©gĂ©nek fenntartĂĄsĂĄban. A törökmogyorĂł ropogĂłssĂĄga egy kellemes textĂșrĂĄt ad, Ă­gy minden korty egy frissĂ­tƑ Ă©lmĂ©ny.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
250 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 2
⭕ 100 g TörökmogyorĂł
⭕ 500 ml Kefir
⭕ 2 ek. MĂ©z
⭕ 1 tk. Vaníliakivonat
⭕ 0.5 tk. Só
⭕ 1 csokor Friss menta

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    A törökmogyorĂłt tedd egy serpenyƑbe, Ă©s enyhĂ©n pörköld meg, amĂ­g ki nem ereszti az illatĂĄt. EzutĂĄn tedd fĂ©lre, hogy lehƱljön.

    A pörkölĂ©s sorĂĄn ĂŒgyelj arra, hogy a mogyorĂł ne Ă©gjen meg, mert az keserƱ Ă­zt adhat.

    2

    Miutån a mogyoró lehƱlt, durvåra aprítsd fel egy késsel vagy egy aprítógépben.

    Ne Ƒröld tĂșl finomra, hogy maradjon egy kis ropogĂłs textĂșra.

    3

    A kefirt tedd egy tålba, add hozzå a mézet, vaníliakivonatot és a sót, majd keverd össze alaposan.

    A mĂ©z segĂ­t kiemelni a kefir frissĂ­tƑ Ă­zĂ©t, mĂ­g a vanĂ­liakivonat lĂĄgyĂ­tja a savanyĂș Ă­zeket.

    4

    Add hozzå a pörkölt és aprított törökmogyorót a kefirhez, és jól keverd össze.

    A mogyorĂł ropogĂłs textĂșrĂĄja Ă©s Ă­ze tökĂ©letesen kiegĂ©szĂ­ti a kefir lĂĄgy, probiotikus hatĂĄsĂĄt.

    5

    TĂĄlald az italt friss mentalevelekkel dĂ­szĂ­tve. A menta frissessĂ©ge tökĂ©letes kiegĂ©szĂ­tƑje az italnak.

    A menta nemcsak Ă­zletes, hanem vizuĂĄlisan is szĂ©p kiegĂ©szĂ­tƑje a kefirnek.