A törökmogyorót tedd egy serpenyőbe, és enyhén pörköld meg, amíg ki nem ereszti az illatát. Ezután tedd félre, hogy lehűljön.
A pörkölés során ügyelj arra, hogy a mogyoró ne égjen meg, mert az keserű ízt adhat.
Miután a mogyoró lehűlt, durvára aprítsd fel egy késsel vagy egy aprítógépben.
Ne őröld túl finomra, hogy maradjon egy kis ropogós textúra.
A kefirt tedd egy tálba, add hozzá a mézet, vaníliakivonatot és a sót, majd keverd össze alaposan.
A méz segít kiemelni a kefir frissítő ízét, míg a vaníliakivonat lágyítja a savanyú ízeket.
Add hozzá a pörkölt és aprított törökmogyorót a kefirhez, és jól keverd össze.
A mogyoró ropogós textúrája és íze tökéletesen kiegészíti a kefir lágy, probiotikus hatását.
Tálald az italt friss mentalevelekkel díszítve. A menta frissessége tökéletes kiegészítője az italnak.
A menta nemcsak ízletes, hanem vizuálisan is szép kiegészítője a kefirnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.