Probiotikus túrós kefir almalével frissen tálalva

Probiotikus Túrós kefir almalével

A túrós kefir egy könnyed, probiotikus ital, amely kiválóan támogatja a bélflórát. A különleges almalé és kefir kombinációja gazdag ízeket ad, miközben tele van jótékony baktériumokkal, amelyek támogatják az emésztést és erősítik az immunrendszert. Az ital egy hagyományos, egészséges receptből származik, amely a régiókban már évezredek óta ismert. A túró és a kefir egyszerű, de gazdag táplálkozási értékkel bír, és frissítő, ínycsiklandó élvezetet nyújt.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
300 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
250 g Friss túró
200 ml Kefir
150 ml Almalé
1 ek. Méz
1 ek. Friss citromlé
1 tk. Vaníliás cukor
0.5 tk. Friss fahéj

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A túrót egy tálba tedd, és alaposan törj össze egy villával, hogy simább legyen.

    Ha krémesebb állagot szeretnél, használhatsz turmixot is a túróhoz.

    2

    Öntsd hozzá a kefirt és az almalét, majd add hozzá a mézet, citromlevet és vaníliás cukrot. Keverd alaposan össze.

    A méz és a citromlé frissességet ad a túrós keveréknek, próbálj friss, természetes mézet használni.

    3

    Szórd meg a fahéjjal, és ha szeretnéd, még egy kis extra mézet adhatsz hozzá ízlés szerint.

    A fahéj enyhe fűszeres ízt ad, de ha nem szereted, el is hagyhatod.

    4

    Alaposan keverd el, hogy a hozzávalók egyenletesen eloszoljanak, majd tálald az elkészült túrós kefirt egy pohárban vagy tálkában.

    Tálalás előtt hűtsd le a keveréket, hogy még frissítőbb legyen.