A chorizó kolbászt szeleteld fel, és egy nagy fazékban pirítsd meg az olívaolajon 5 percig, hogy kiszabaduljanak az ízek.
Ne pirítsd túl a chorizót, mert a túlzottan megpirult kolbász keserű lehet.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, és add hozzá a chorizóhoz. Pirítsd 3 percig.
A fokhagymát és hagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjenek meg és ne keseredjenek.
A sárgarépát, paradicsomot és az édes banánt is apróra vágd. Tedd őket a fazékba a többi hozzávalóval.
A sárgarépát nagyobb darabokra is vághatod, hogy jobban megőrizze az állagát a főzés során.
A főtt csirkét is vágd kisebb darabokra, és tedd a fazékba.
A főtt csirke könnyen szétmállik, ezért ügyelj arra, hogy ne főzd túl, hogy megőrizze a szaftosságát.
Tedd hozzá a kukoricát, a káposztát és a fűszereket (só, bors) a fazékhoz, és önts hozzá annyi vizet, hogy ellepje a hozzávalókat.
Ha gyorsabb főzési időt szeretnél, nyugodtan vágd kisebb darabokra a kukoricát és káposztát.
Főzd a pucherót alacsony lángon 25-30 percig, amíg minden hozzávaló megpuhul és az ízek összeérnek.
Minél tovább főzöd, annál gazdagabb lesz a leves íze. Ne felejtsd el néha megkeverni.
Tálald melegen, és díszítsd friss korianderrel, ha szeretnéd.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízeit, de ha nem szereted, hagyd ki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.