Keverd össze a rizslisztet, cukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a sót egy tálban.
Győződj meg róla, hogy a száraz hozzávalókat jól összekevered, így nem lesznek csomók a tésztában.
A tojásokat verd fel, majd add hozzá a tejet és az olvasztott vajat.
A vajnak ne legyen túl forró, hogy ne főzze meg a tojásokat, mikor hozzáadod.
A tojásos keveréket öntsd a száraz hozzávalókhoz, és keverd össze, hogy sima tésztát kapj.
Ne keverd túl sokáig, hogy a tészta ne legyen túl kemény.
A csokoládét vágd apró darabokra, és keverd a tésztába.
A csokoládé darabok ne legyenek túl aprók, hogy érezhetőek legyenek a falatokban.
A tésztát öntsd kis muffin formákba vagy egy lapos tepsibe, és süsd előmelegített sütőben 180°C-on körülbelül 20-25 percig.
A puto akkor van kész, ha a teteje enyhén aranybarna, és egy fogpiszkálóval átszúrva tisztán jön ki.
Miután megsült, hagyd kihűlni, és tálald frissen.
A puto akkor a legfinomabb, ha még melegen tálalod, így a csokoládé darabok is lágyak maradnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.