A krumplit hámozd meg, majd vágd fel apró kockákra.
A krumplikat egyenletesen vágd, hogy egyformán süljenek meg.
A hagymát apróra vágd, és a húsokat (pl. kolbászt vagy szalonnát) is vágd fel kis darabokra.
A hús lehet füstölt is, hogy extra ízt adjon a pyttipannának.
Egy serpenyőben melegítsd az olívaolajat, majd tedd bele a krumplikockákat, és pirítsd őket közepes lángon, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
A krumplit ne keverd túl gyakran, hogy szép kéreg alakuljon ki rajta.
Amikor a krumpli majdnem kész, add hozzá a hagymát és a felkockázott sült húst, és pirítsd még 3-5 percig, amíg minden jól összeforr.
A húsokat előre megsütve is használhatod, hogy gyorsabban elkészüljön az étel.
Fűszerezd sóval és friss borssal, és tálalás előtt szórd meg apróra vágott petrezselyemmel.
A petrezselyem friss íze remekül illik a pyttipanna gazdag ízéhez.
Közben készítsd el a tükörtojásokat. Egy serpenyőben, egy kevés olajjal süsd meg a tojásokat, ügyelve arra, hogy a sárgája ne törjön el.
A tükörtojásokat tálald a pyttipanna tetején, hogy az étel még gazdagabb legyen.
A kész pyttipannát tálald a tükörtojással a tetején. Az ételt fogyaszd melegen.
Ez az étel reggelire vagy vacsorára is tökéletes választás.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.