Melegíts fel egy serpenyőt közepes lángon, és adj hozzá egy kevés olívaolajat.
A serpenyő ne legyen túl forró, mert a tortilla megéghet, mielőtt a sajt megolvad.
Helyezz egy tortillát a serpenyőbe, és szórd meg egyenletesen reszelt sajttal.
Ha a sajt keverékét használod (pl. mozzarella és cheddar), a quesadilla még ínycsiklandóbb lesz.
Fedd le a tortillát egy másik tortillával, és pirítsd mindkét oldalát 2-3 percig, amíg a sajt megolvad és a tortilla enyhén megpirul.
A quesadillát fordítsd meg gondosan, hogy a sajt ne folyjön ki.
Miután mindkét oldal ropogós és aranybarna, vedd le a serpenyőből, és hagyd pihenni egy pillanatra, mielőtt szeleteled.
A quesadillát még melegen tálald, hogy a sajt igazán lágy maradjon.
Tálald friss korianderrel díszítve és ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.
A koriander friss íze nagyszerűen kiemeli a quesadilla gazdag sajtos ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.