A füstölt húst vágd kisebb kockákra, majd egy serpenyőben, közepes hőmérsékleten pirítsd meg a kókuszolajban, amíg szép ropogós nem lesz.
A füstölt húsok különleges ízt adnak a ramennek, de ügyelj arra, hogy ne pirítsd túl, mert akkor keserűvé válhat!
A tojásokat tedd egy kis lábosba, önts rá vizet, és forrald fel. Miután felforrt, főzd 7-8 percig, majd tedd hideg vízbe, hogy megállítsd a főzést. Hámozd meg őket, és félre tedd.
Ha lágyabb tojást szeretnél, főzd 5-6 percig, hogy a sárgája krémes maradjon!
A fokhagymát és a hagymát apróra vágd, majd a szezámolajon pirítsd meg egy serpenyőben, amíg illatosak nem lesznek.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma túl barnuljon, mert akkor keserű lesz!
Öntsd hozzá a ramen levesalapot, a szójaszószt, és forrald fel. Ezt követően vedd le a tűzről, és add hozzá a zöldhagymát is.
A leves alapját ízlés szerint sózhatod, de ügyelj arra, hogy a szójaszósz is sós!
A ramen tésztát főzd meg egy másik edényben a csomagoláson található utasítás szerint, majd szűrd le.
A ramen tészta főzési ideje általában 3-4 perc, de mindig tartsd be a csomagolás utasításait!
A tésztát tálakba oszd szét, és öntsd rá a forró levest. Tedd rá a pirított füstölt húst, a főtt tojást, és friss korianderrel díszítsd.
A koriander friss íze tökéletesen kiegészíti a sós és füstös ramen ízét!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.