A rava-t keverd össze rizsliszttel, majd adj hozzá egy kevés vizet, hogy tésztát formálj.
Ügyelj arra, hogy a tészta ne legyen túl híg, hanem formálható legyen.
A hagymát, fokhagymát, zöld chilit és koriandert apróra vágd, majd add hozzá a tésztához.
A zöld chili mennyiségét ízlés szerint növelheted, ha csípősebbre szeretnéd.
A tésztát jól keverd össze, és formázz kis golyókat, majd lapítsd őket le.
A tészta formázása előtt győződj meg arról, hogy elég sűrű ahhoz, hogy ne essen szét a sütés közben.
Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd a vada-kat aranybarnára 3-4 percig.
Ha túl alacsony az olaj hőmérséklete, a vada-k megszívják az olajat, ha túl magas, gyorsan megéghetnek.
Miután elkészültek, szedd ki a vada-kat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít, hogy az olaj ne áztassa el a vada-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.