A savanyú káposztát csepegtesd le, majd enyhén pirítsd meg egy serpenyőben, hogy extra ízt kapjon.
A savanyú káposztát alaposan nyomkodd ki, hogy ne legyen túl vizes, különben eláztatja a gofrit.
A marhahúst vágd vékony csíkokra, és melegítsd át egy serpenyőben, hogy szaftos maradjon.
A marhahúst ne süsd túl, mert akkor kiszárad. Csak addig melegítsd, amíg át nem forrósodik.
Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport, a sót és a borsot.
A száraz hozzávalókat alaposan keverd össze, hogy a sütőpor egyenletesen eloszoljon, így a gofri egyenletesen fog megemelkedni.
Egy másik tálban verd fel a tojásokat, add hozzá a tejet és az olvasztott vajat, majd jól keverd össze.
A vaj ne legyen túl forró, amikor a tojáshoz adod, mert a tojás összeugrik.
Öntsd a nedves hozzávalókat a száraz keverékhez, és keverd össze, amíg sima tésztát kapsz.
Ne keverd túl a tésztát, csak addig, amíg a száraz hozzávalók éppen hogy el nem keverednek a nedvesekkel. A túlkeverés kemény gofrit eredményezhet.
Melegítsd elő a gofrisütőt, és kend ki egy kevés vajjal vagy olajjal, hogy ne ragadjon le.
A gofrisütőt alaposan melegítsd fel, mielőtt beleöntöd a tésztát. Ha nem elég forró, a gofri nem lesz ropogós.
Önts egy adag tésztát a gofrisütőbe, és süsd 3-4 percig, amíg aranybarnára sül.
A sütési idő a gofrisütő típusától függően változhat. Figyeld a gofrit, és akkor vedd ki, amikor aranybarna és ropogós.
A kész gofrikat hagyd pár percig hűlni, majd kend meg orosz dresszinggel.
Az orosz dresszinget vékonyan kend fel a gofrira, hogy ne áztassa el.
Helyezd rá a melegített marhahúst, a pirított savanyú káposztát és a svájci sajtot.
A sajt ráolvadásához a kész gofrit a feltétekkel együtt rövid időre tedd be a sütőbe vagy a mikrohullámú sütőbe.
Tálald azonnal, opcionálisan egy extra adag dresszinggel és friss petrezselyemmel díszítve.
A gofrit azonnal tálald, amíg még meleg és a sajt megolvadt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.