A rizst alaposan öblítsük le hideg vízben, hogy eltávolítsuk a fölösleges kemikáliákat.
A rizs alapos öblítése segít, hogy a kásánk krémesebb legyen.
A tejet öntsük egy lábasba, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a sót és a cukrot, majd melegítsük közepes lángon.
A vaníliás cukor segít fokozni az étel ízét, de ha szeretnéd, helyettesítheted egy kevés igazi vaníliával.
Amikor a tej felforrt, adjuk hozzá a rizst, és alacsony hőmérsékleten kezdjük el főzni, folyamatosan kevergetve.
A rizst ne hagyjuk magára, mert könnyen leéghet.
Főzzük a rizst körülbelül 20-25 percig, amíg teljesen megpuhul és krémes állagú lesz.
A főzési idő alatt figyeljünk arra, hogy a rizs ne főjön túl, különben túl sűrű lesz.
Miután a rizs megfőtt, vegyük le a tűzről, és szórjuk meg egy csipetnyi fahéjjal.
A fahéj különleges ízt ad a kásának, és még jobban feldobja az ízeket.
Tálaljuk melegen, és ha szeretnénk, egy kis friss gyümölccsel is díszíthetjük.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.