Egy nagy kancsóban keverjük össze a citromlevet és a cukrot. Addig keverjük, amíg a cukor teljesen feloldódik.
A cukor gyorsabb feloldódása érdekében használj porcukrot, vagy melegítsd fel a citromlevet egy kicsit.
Adjunk hozzá a rózsavizet, majd öntsük bele a vizet. Keverjük alaposan össze, hogy az ízek összeérjenek.
A rózsavíz mennyiségét ízlés szerint állíthatod, de légy óvatos, mert túl sok elnyomhatja a többi ízt.
Tegyük a jégkockákat a poharakba, és öntsük rá a rózsavizes limonádét.
A rózsavíz mennyiségét ízlés szerint állítsd be. Ha intenzívebb rózsaízt szeretnél, adj hozzá többet.
Díszítsük a poharakat citromszeletekkel és ehető rózsaszirmokkal.
Győződj meg róla, hogy a rózsaszirmok ehetőek és nem voltak permetezve.
Tálalás előtt hűtsük le a limonádét, hogy még frissítőbb legyen.
Ha nincs időd hűteni, használj több jégkockát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.