A lencsĂ©t ĂĄztasd be vĂzbe legalĂĄbb 2 ĂłrĂĄra, majd fĆzd meg sĂłs vĂzben 30-40 percig, amĂg teljesen megpuhul.
Ha gyorsĂtani szeretnĂ©l, hasznĂĄlhatsz gyorsfĆzĆt is!
A sårgarépåt és a zöldbabot apró darabokra vågd fel. A hagymåt is finomra szeleteld.
Minél apróbbak a zöldségek, annål gyorsabban megpuhulnak a levesben.
Egy nagy lĂĄbasban, a mangalica zsĂrban pirĂtsd meg a hagymĂĄt, amĂg ĂŒveges nem lesz.
Ne hagyd, hogy a hagyma megĂ©gjen â ha szĂŒksĂ©ges, csökkentsd a lĂĄngot!
Add hozzĂĄ a curry leveleket, mustĂĄrmagot, koriander port, Ă©s pirĂtsd mĂ©g 1-2 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A fƱszerek pirĂtĂĄsa kiemeli az ĂzĂŒket, Ăgy mĂ©g intenzĂvebb lesz a leves!
EzutĂĄn öntsd hozzĂĄ a fĆtt lencsĂ©t, a felvĂĄgott zöldsĂ©geket, Ă©s a vizet. Hozd felforrni, majd fĆzd 15-20 percig, amĂg minden megpuhul.
A zöldsĂ©geket a vĂ©gĂ©n is hozzĂĄadhatod, hogy ne fĆjenek tĂșl!
A miso pasztåt keverd el egy kevés forró levessel, majd add hozzå a leveshez. Keverd jól össze.
A miso paszta segĂt gazdagĂtani a leves ĂzĂ©t, de figyelj arra, hogy ne legyen tĂșl sĂłs!
A vĂ©gĂ©n friss koriander levelekkel dĂszĂtsd, Ă©s ĂzesĂtsd sĂłval, borssal.
A koriander friss Ăze tökĂ©letesen kiegĂ©szĂti a sambar gazdag, fƱszeres ĂzvilĂĄgĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.