Kezdd azzal, hogy a csirke melleket vékony szeletekre vágod, hogy könnyebben át tudjanak sülni a grillen.
Ha a csirke mell túl vastag, könnyen kiszáradhat, így próbáld vékonyabb szeletekre vágni.
A szójaszószt, mirint és a cukrot keverd össze egy tálban, majd öntsd a keveréket a csirke mellre. Hagyjd állni legalább 20 percig, hogy a hús átvegye az ízeket.
Minél hosszabb ideig marinálod, annál intenzívebb lesz az íz, de 20 perc is elég.
A csirke mell szeleteket tűzd fel a pálcikákra úgy, hogy ne legyenek túl szorosak, hogy könnyen át tudjanak sülni.
A pálcikák áztatása segít, hogy ne égjenek meg a grillen és könnyebben átszúrják a húst.
Grillezd a csirke mell szeleteket közepes lángon 5-7 percig, mindkét oldalon, amíg szépen karamellizálódnak és enyhén ropogósak lesznek.
A csirke melleket ne süsd túl, hogy megőrizzék a szaftosságukat, de figyelj rá, hogy teljesen átsüljenek.
A kész yakitorit tálald fel.
Tálaláskor szórhatsz rá szezámmagot, hogy extra ropogós textúrát adjon a csirke mellnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.