A tojásokat felverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kókusztejet és jól összekeverjük.
A tojások felverésével levegőssé tesszük a tésztát, így könnyebb lesz a végső desszert.
A sütőport, fahéjat, sót és búzalisztet egy tálban keverjük össze, majd adjuk hozzá a folyékony keveréket.
Szitáljuk át a lisztet, hogy a tésztában ne maradjanak csomók.
A kész tésztát egy evőkanál segítségével formázzuk golyókká.
A golyók ne legyenek túl nagyok, hogy egyenletesen megsüljenek.
A forró olajban süssük meg a tésztát, amíg aranybarna és ropogós nem lesz. Pár percig süssük mindkét oldalt.
Ne rakjuk túl zsúfoltra az edényt, mert akkor nem sülnek meg egyenletesen.
Miután a golyók megsültek, szedjük ki őket az olajból, és tegyük papírtörlőre, hogy lecsöpögjön a felesleges olaj.
Ha szeretnénk, egy kis fahéjas cukorral is megforgathatjuk a golyókat a végén.
Tálaláskor helyezzük a kész Sata Andagi-t egy tálra, és élvezzük kókusztejjel, amely friss és ínycsiklandó kísérője lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.