A burgonyát hámozd meg, főzd meg, majd vágd kis kockákra.
Ha a burgonyát előzőleg jól megfőzöd, könnyen szeletelhető és a purihoz jól illeszkedik.
A vöröshagymát hámozd meg és aprítsd finomra.
A vöröshagyma a sev puri egyik alapvető ízesítője, fontos, hogy ne legyen túl nagyra vágva, hogy a falatok egyenletesen eloszoljanak.
Egy tálban keverd össze a főtt burgonyát, a hagymát, a koriandert, a sót és a borsot.
Az összetevők keverésekor ügyelj arra, hogy minden íz jól összeérjen.
A sült purikat helyezd el egy tálaló tányéron. Mindegyik puri tetejére kanalazz egy kis burgonyás keveréket.
Ne rakj túl sok tölteléket, hogy a puri ne ázzon el, és megőrizze ropogósságát.
A joghurtot, chili szószt és tamarind szószt öntsd a tetejére, és szórd meg sev-vel.
A joghurt hűsítő hatása kiválóan kiegyensúlyozza a chili szósz fűszerességét.
Tálald azonnal, hogy a puri ropogós maradjon.
A sev purit mindig frissen tálald, hogy megőrizze ropogós állagát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.