A vízben oldd fel a tamarind pasztát, majd tedd bele a hal alaplét is. Tedd fel a lángra és forrald fel.
A tamarind a leves savanykás ízét adja, de ha túl erősnek találod, kevesebb pasztát is használhatsz.
A paradicsomot és a hagymát vágd nagyobb darabokra, a fokhagymát zúzd össze. Tedd bele a levesbe, amikor már forr, és főzd őket 10 percig.
A hagyma és a fokhagyma főzése segít a leves ízének kibontakozásában, és mélyebb ízeket ad.
A fehér retket és a zöldbabot tisztítsd meg és vágd fel kisebb darabokra, majd tedd a levesbe. Főzd őket 5 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A fehér retek segít frissíteni az ételt, míg a zöldbab roppanós marad, ha nem főzöd túl.
Ezután add hozzá a garnélarákot, és főzd még 3-4 percig, amíg a rákok rózsaszínűek lesznek.
A garnélarák nagyon gyorsan megfő, figyelj arra, hogy ne főzd túl, mert akkor kemény lesz.
Tálalás előtt add hozzá a baby spenótot, és sóval, borssal ízesítsd a levest.
A spenót frissességet és enyhe kesernyés ízt ad, ami tökéletesen ellensúlyozza a leves savanykás ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.