A raghurama darabokat öblítsd le, majd tedd félre. A sárgarépát és a paradicsomot hámozd meg és szeleteld fel.
A raghurama halat minden esetben frissen válaszd, hogy gazdag ízű legyen a leves.
Egy nagy lábasban forrald fel a hal alaplét, majd add hozzá a sárgarépát, paradicsomot és a felaprított fehérhagymát. Főzd 10-15 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A hal alaplé segít kiemelni a leves gazdag ízét, így válaszd a legjobb minőségű alaplét.
Tedd hozzá a dalot (lencsét) a leveshez, és főzd még 20-25 percig, amíg a lencse teljesen megpuhul.
A lencse jól beszívja a leves ízeit, és sűríti a folyadékot, így érdemes figyelni a főzési időre.
Amikor a lencse megfőtt, add hozzá a spenótot és a lime levét. Sózd és borsozd ízlés szerint, majd főzd további 5-10 percig.
A lime frissessége tökéletesen illik a leveshez, segít kiegyensúlyozni az ízeket.
Tálald a kész levest melegen, friss lime szeletekkel díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.