A pulykahúst vágd kisebb darabokra, és tedd egy nagy lábasba. Öntsd rá a vizet, és forrald fel.
A hús darabokat ne vágd túl apróra, mert főzés közben megpuhulnak, és könnyen széteshetnek.
A fokhagymát és a hagymát apróra vágd, a paradicsomot pedig kockázd fel.
A fokhagyma aromáját fokozhatod, ha a főzés elején egy kicsit megpirítod.
Miután a hús elkezdett főni, add hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát és paradicsomot, és főzd tovább 10 percig.
A paradicsom segít a leves savanykás ízének kialakításában, így próbáld jól összedolgozni a fűszerekkel.
A zöldségeket, mint a burgonya, sárgarépa, kápia paprika és zöldbab, hámozd meg és vágd fel, majd tedd hozzá a leveshez.
A zöldségeket egyenletesen szeleteld, hogy minden darab ugyanakkor főjön meg.
Add hozzá a sinigang port, sót és borsot, és folytasd a főzést, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A sinigang por hozzáadása biztosítja az étel savanykás ízét, de ha nincs, citromlével is pótolhatod.
A főzés végén add hozzá a friss koriandert és a citrom leveit, hogy még frissebb ízt kapjon a leves.
A citromot mindig frissen facsard, hogy megőrizze az ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.