A főtt rákot aprítsuk fel, és helyezzük egy tálba.
Használhatunk friss vagy fagyasztott, főtt rákot is, a lényeg, hogy apróra vágva legyen.
Adjuk hozzá a majonézt, tejfölt, citromlét, sót és borsot, majd keverjük össze alaposan.
A majonéz és tejföl arányát ízlés szerint változtathatjuk, ha sűrűbbet vagy lágyabbat szeretnénk.
A füstölt lazacot vágjuk apró darabokra, és adjuk a keverékhez.
A lazac ad egy kellemes füstös ízt, de ha nem kedveled, kihagyhatod.
Friss kaporral díszítjük a kész skagenrörát, és tálaljuk.
A kapor friss íze nagyszerűen illik a tenger gyümölcseihez. Ha nem szereted a kaprot, petrezselyem is használható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.