A garnélarákokat alaposan tisztítsd meg, ha szükséges, és vágd apróbb darabokra.
A garnélarákot előzőleg egy kicsit beáztathatod, hogy puhább legyen, ha szárított vagy előre csomagolt.
A fokhagymát reszeld le vagy aprítsd fel, majd egy tálban keverd össze a mayonézt, tejfölt és a friss citromlét.
Ha szeretnél intenzívebb ízt, egy kevés citromhéjat is reszelhetsz a keverékhez.
Add hozzá az apróra vágott kapribogyót és friss kaprot, valamint a garnélarákot.
A kapribogyó adja a Skagenröra karakteres sós ízét, amely jól kiemeli a garnélarák természetes ízét.
Fűszerezd sóval és borssal, és alaposan keverd össze az összes hozzávalót, hogy a garnélarák egyenletesen bevonódjon a mártásban.
A sót és borsot mindig ízlés szerint adagold, hogy ne legyen túlságosan sós vagy borsos.
Tálald a Skagenrörát friss kenyérrel, pirítóssal vagy blini palacsintával, és szórj a tetejére extra kaprot díszítésként.
A friss kenyér mellett egy kis saláta is remekül illik hozzá, hogy még frissebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.